Már egyedi profilképe is lehet az HBO Max felhasználóinak

Vágólapra másolva!
A Netflix és a Disney+ riválisokat megelőzve kínál egyedi profilképeket az HBO Max.
Vágólapra másolva!

Nehéz elképzelni, hogy miért akarna valaki egyedi profilképet a videós streamingszolgáltatásokhoz tartozó profiljába. Az HBO Max mindenesetre már ilyen lehetőséget is kínál az előfizetőknek: az előre feltöltött, több mint 120 karakter képe mellett saját fotó is feltölthető. Az előre feltöltött képek népszerű műsorokból származnak, mint például a Trónok harca.

Forrás: warnermedia

Furcsa módon ezzel a fejlesztéssel megelőzte a Netflix és a Disney+ riválisokat az HBO Max. Az nem valószínű, hogy ez motivál majd valakit az előfizetésre, azonban többen úgy tippelik, hogy vannak, akik értékelik a testre szabhatóságot. Van, aki szerint a gyerekek is lázba jönnek, ha a profilválasztó képernyőn a saját fotójukat látják meg.

Az appon keresztül feltöltött fotók a WarnerMedia szóvivője szerint titkosítva vannak, eltávolításkor vagy cserekor pedig véglegesen törlődnek. A szülői felügyeletnél pedig PIN-kódra van szükség, mielőtt a gyerekek fiókjaiban a profilképet meg lehetne változtatni. Azt viszont még mindig nem lehet tudni, hogy Közép- és Kelet-Európában mikor startol el az HBO Max.

Forrás: warnermedia