Mosógép készült a vezeték nélküli fülesekhez

cardlax earbuds washer fülhallgató
Cardlax EarBuds Washer
Vágólapra másolva!
A feltalálója szerint kímélő és alapos tisztítást tesz lehetővé.
Vágólapra másolva!

Nem drága luxusholmik többé a vezeték nélküli fülhallgatók, éppen ezért is ideje volt végre feltalálni valamit a könnyű és alapos tisztításukra, a hallójáratba dughatós modellek még az egyéni higiéniájukra átlagon felül adóknál is gyorsan gusztustalanná tudnak válni.

A Cardlax nevű startup állítása szerint megoldotta a problémát, a Kickstarterre feltöltött EarBuds Washer termékével néhány perc alatt jól megtisztítható a legtöbb vezeték nélküli fülhallgató. Egy mini mosógépről van szó, a működése megtekinthető a fenti videón, bár természetesen víz helyett egyéb folyadékot kell benne használni, a Cardlax izopropil-alkoholt vagy lencsetisztító folyadékot ajánl hozzá.

A jelek szerint az EarBuds Washer már tömeggyártásban is van, a kickstarteres előrendelők a 39 dollárjukért (nettó 12 ezer forintjukért) cserébe már idén júniusban megkaphatják a kütyüt.

A Cardlax csupán 5000 dollárt kívánt összekalapozni a közösségi gyűjtéssel, így valószínűleg tőkére sem volt szüksége a termék piacra dobásához, csupán felhajtás csapására használta a szolgáltatást. Ez rendben van, a szokásostól eltérően a vásárlóknak legalább nem kell hosszú időn keresztül várniuk egy olyan termékre, amiből végül talán semmi sem lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!