Ezért nincs monoklija Mark Zuckerbergnek

Tíz leggazdagabb ember, Mark Zuckerberg
Facebook founder Mark Zuckerberg speaks at Georgetown University in a 'Conversation on Free Expression" in Washington, DC on October 17, 2019. (Photo by ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP)
Vágólapra másolva!
Gigantikus összeget költ az alapítójának védelmére a Facebook.
Vágólapra másolva!

Sokan szeretnének gazdagokká és híresekké válni, azonban ennek is megvannak az árnyoldalai, főleg ha nem makulátlan a megítélésük. A világ minden táján tömegek által azonnal felismert Mark Zuckerberg a különösen nagy veszélyben lévő hírességek egyike, az emberrablóktól az indulatosabb kritikusain át az általánosságban véve irracionálisan viselkedő személyekig mindenkitől tartania kell.

Mark Zuckerberg Forrás: AFP/Andrew Caballero-Reynolds

Ez jelentős kiadást jelent a Facebook számára, az amerikai tőzsdefelügyeletnek leadott dokumentum szerint a 2020-as évben 23 millió dollárnál, avagy 6,92 milliárd forintnál is többet költött Mark Zuckerberg és a családtagjai védelmére.

Ebben az összegben benne van a testőrség, a különböző ingatlanok védelme, továbbá az utazások költsége is. A legutóbbi tétel jelentősen nőtt a koronavírus-járvány miatti protokollok következtében.

– olvasható a dokumentumban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!