Jön az első napelemes fejhallgató

urbanista los angeles fejhallgató napelem
Urbanista Los Angeles
Vágólapra másolva!
Ideális esetben a szokásosnál sokkal ritkábban kell külön tölteni az akkuját.
Vágólapra másolva!

Innovatív termékkel állt elő a hangeszközök készítésére szakosodott svéd Urbanista, napelemmel borította a Los Angeles névre keresztelt fejhallgatójának pántját. Nem klasszikus napelemre kell gondolni, a szintén svéd Exeger által feltalált, hajlékony Powerfoyle anyagot használta fel. Erről az avatatlan szemek soha meg nem állapítanák, hogy napelem, nem tűnik miatta szokatlannak a pántrész.

Urbanista Los Angeles Forrás: Urbanista

A gyártó szerint a fejhallgató szó szerint mindig tölt, mikor fény éri, így elméleti síkon előfordulhat, hogy a használójának csak nagyon ritkán kell a klasszikus módon töltenie a beépített akkuját. A Los Angeles pontos specifikációi nem ismertek, de biztosan használható headsetként, rendelkezik a környezeti hangokat beengedő üzemmóddal, aktiválni lehet rajta keresztül az Apple Sirit és a Google Asszisztenst. Hivatalosan az Android, iOS és Windows rendszereket támogatja.

Az Urbanista egyelőre nem árulta el, hogy mikortól lesz kapható a Los Angeles, viszont az Egyesült Királyságban biztosan 169 font, durván 70 ezer forint lesz az ajánlott fogyasztói ára.

Urbanista Los Angeles Forrás: Urbanista

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!