Könyv inspirálta a Bang & Olufsen hangfalát

bang & olufsen beosound emerge hangfal hangszóró
Beosound Emerge (Gold Tone)
Vágólapra másolva!
Szokatlan formája ellenére a gyártó szerint prémium hangzásvilággal rendelkezik.
Vágólapra másolva!

Újabb hangfalcsodával állt elő a vastag pénztárcájú közönséget kiszolgáló Bang & Olufsen, a svéd vállalat Beosound Emerge vezeték nélküli modelljének küllemét a polcokon álló könyvek inspirálták. A londoni LAYER dizájncéggel közösen tervezett kütyü a formája ellenére állítólag fantasztikus hangzást kínál, 14 mm-es magassugárzó, 37 mm-es középsugárzó, és 100 mm-es mélysugárzó lapul benne.

Beosound Emerge (Gold Tone) Forrás: Bang & Olufsen

A hangerőállító és médiavezérlő érintőgombok diszkréten a hangfal tetején bújnak meg, a többek közt vezeték nélküli vezérlőchipeket és rendszerszoftvert is tartalmazó elektronikája pedig meghibásodás vagy funkcionális frissítési igény esetén könnyedén cserélhető. A Beosound Emerge támogatja az Apple AirPlay 2-t és Chromecastot, a mikrofonján keresztül pedig a Google Asszisztens is elérhető.

Beosound Emerge (Black Anthracite) Forrás: Bang & Olufsen

Borítás tekintetében kétféle kiadás lesz a hangfalból, az olcsóbbik Black Anthracite alumíniumból készült, míg a drágább Gold Tone tölgyfa dobozba került, fém rács helyett pedig Kvadrat által készített textil borítja az előlapját. A termék széles körben csak az ősszel válik elérhetővé, az előbbi variánsa 599 euróba, az utóbbi pedig 749 euróba kerül majd, átszámítva 216 és 270 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!