Egyetlen durva gond helyett több kisebb probléma ütötte fel a fejét.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a márciusi hibajavító kedden kiadott frissítéstől eltérően a Windows 10 áprilisi összegző frissítése nem okozott káoszt. A múlt hónapban rengeteg nyomtatni próbáló Kék halál képernyőkkel találkozott, ezt a gondot elméletileg mostanra sikerült orvosolnia a Microsoftnak.

A kép csak illusztrációForrás: Getty Images/Todor Tsvetkov

Ettől függetlenül biztosan nem tökéletes a javítás, a telepítését követően számos kisebb hibajelenség is felütötte a fejét. A talán legfájóbb, hogy a fogorvosi szakrendelések menedzselésére kitalált Dentrix Dental Practice Management szoftver nem működik megfelelően, egy átmeneti megoldást ennek kapcsán már sikerült elérhetővé tennie a szoftver fejlesztőjének.

A további támogatási fórumon jelentett problémák közül kiemelhető, hogy egyeseknél ismeretlen okból meghiúsul az áprilisi összegző frissítés telepítése, másoknál a számítógép folyamatos újraindulását (bootloop) okozza, egyes gamerek pedig szaggatást kezdtek tapasztalni egyes játékokban. A legutóbbi gond talán megoldható lehet a videokártya meghajtószoftverének manuális frissítésével.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!