Papíron már létezik a The Last of Us Part III

the last of us part II naughty dog videojáték sony playstation
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Ettől függetlenül jelenleg nem dolgozik a játékon a Naughty Dog.
Vágólapra másolva!

Erősen kedélyborzoló információval állt elő a Script Apart podcastben a PlayStation-exkluzív The Last of Us játékszéria társírója és kreatív igazgatója, állítása szerint papíron már létezik a sorozat harmadik epizódjának cselekménye. Neil Druckmann szerint egy aránylag nyers vázlatra kell gondolni, a második részben társíróként közreműködött Halley Gross segítségével született meg az alkotás.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

Druckmann rögtön próbálta hűteni a kedélyeket, állítása szerint a Naughty Dog jelenleg egyáltalán nem dolgozik a The Last of Us Part III-on, azonban a reményei szerint nem fogja a fiók mélyén végezni a vázlat, lehetőség lesz majd az életre hívására. Ezen túlmenően csak annyit árult el, hogy az a második rész után veszi fel a fonalat.

A Naughty Dog jelenleg a második The Last of Us különálló multiplayer módján munkálkodik, plusz a pletykák szerint a kezei közül kerül majd ki az első rész PlayStation 5-re remasterelt változata is. Eközben Druckmann erőforrásait a széria HBO-s sorozatadaptációja köti le, amelyen társíróként és producerként dolgozik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!