Eladó az angol királynő Nintendója

nintendo wii
A királynőnek szánt Nintendo Wii
Vágólapra másolva!
Huszonnégy karátos arany díszíti a II. Erzsébetnek szánt konzolt.
Vágólapra másolva!

Újabb játékipari kuriózum vált eladóvá az interneten, a gazdag gyűjtők ezúttal egy abszolút egyedi Nintendo Wii játékkonzolra csaphatnak le az eBay-en. A modellt 2009-ben készítette a THQ játékkiadó, 24 karátos arany borítja, a cég sajtósai II. Erzsébet angol királynőnek szánták odaajándékozni a Big Family Games nevű családi játékokat tartalmazó kollekció reklámkampányának részeként.

A királynőnek szánt Nintendo Wii Forrás: don_cv / eBay

Az angol királynő beérkező csomagokért felelős csapata a THQ legnagyobb bánatára azonnal visszafordította a nem teljesen őszintén ajándéknak titulált játékkonzolt, mivel Őfelsége biztonsági okból nem fogad el semmilyen beküldött ajándékot. Emellett jó eséllyel az sem nyűgözte le őket, hogy valamiféle cég arcátlanul megpróbálja bevonni a királynőt a termékének reklámkampányába.

Ezt követően az aranyozott konzol végül egy holland gyűjtőnél kötött ki, aki most új helyre kíván költözni, így több különleges relikvia eladása mellett döntött. Ennek keretében többek közt a királynőnek szánt konzoltól is meg kíván szabadulni, fix áron 300 ezer dollárt, avagy bő 89 millió forintot kér érte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!