CD-minőséget hozhat az Apple Music Hi-Fi

Apple Music
Vágólapra másolva!
CD-minőségű Bluetooth streaminget hoz az iPhone-okra az Apple Music Hi-Fi, ha hamarosan megérkezik, ahogy a szivárgásokban állítják.
Vágólapra másolva!

Az Apple Music zenei streamingszolgáltatás 2015-ben mutatkozott be, de már több mint 72 millió előfizetővel rendelkezik, és így a piacvezetők egyike. Az igazi zenerajongók számára azonban mindig is negatívum volt, hogy bár a 256 Kbps-os AAC fájlok jó minőségűek, de nem érik el a CD-minőséget.

Apple Music Forrás: apple

Miközben a rivális Spotify már bemutatta, és idén elérhetővé teszi a Spotify HiFi csomagot is, addig az Apple bár vár a bejelentéssel, de állítólag hamarosan előáll a veszteségmentes, CD-minőséget ígérő csomagjával.

Állítólag a Spotify húzására szeretnének válaszolni, nem pedig a Tidal megoldásával versenyezni. Az Apple agresszív árazást választhat, és végül ugyanannyiba kerülhet a Hi-Fi csomag, mint a sima. Az újítás megjelenésével kapcsolatban nincs konkrét dátum, azonban a MacRumors szerint az iOS 14.6 béta kódja már tartalmaz erre utalásokat az Apple Music appban. Állítólag az új szolgáltatással az AirPods Pro és az AirPods Max lesz kompatibilis, a régebbi Apple fülhallgatók nem.