Sztárjátékot kaptak a Stadia Pro előfizetői

bestgame2019
Star Wars Jedi: Fallen Order - Természetesen a nagy Star Wars-őrületben nem maradhat ki ez sem. A Fallen Order egy nagyon jól sikerült külső nézetes akciójáték, ahol egy olyan fiatal jedit alakítunk, aki túlélte az Uralkodó és Darth Vader kivégzési hullámát.
Vágólapra másolva!
Felár nélkül játszhatnak a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nagy a bizonytalanság a Google Stadia játékstreamelő jövőjével kapcsolatban, ami a helyzetet súlyosbítva feltehetően visszaveti az iránta való érdeklődést. A gamerek félnek teljes áron játékokat vásárolni egy olyan szolgáltatásban, amelyet látszólag bármikor lelőhetnek az öltönyös üzletemberek.

Star Wars Jedi: Fallen Order Forrás: Origo

Most végre életjelet adott magáról a szolgáltatás, bekerült az opcionális Stadia Pro előfizetésének keretében ingyen játszható játékok közé a nagy sikert aratott Star Wars Jedi: Fallen Order. Jelenleg huszonhat játék van a Stadia Pro kínálatában, azonban ez az első tömegeket vonzani képes húzónév a 2990 forint havidíjú előfizetésben, a további ismertebb címei mind rétegjátékoknak mondhatóak.

További érdekesség, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order már jó ideje elérhető az Xbox Game Pass Ultimate és az EA Play játékbérlők kínálatában is, bár ezek használata esetén megfelelő Xbox játékkonzolra vagy erősebb számítógépre van szükség a helyi hardveren való futtatás miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!