Fontos frissítést kapott a OnePlus okosórája

OnePlus Watch
Vágólapra másolva!
Már van mindig bekapcsolt kijelző a OnePlus Watch-ra, de emiatt az üzemidő a felére csökkenhet.
Vágólapra másolva!

Évekig pletykáltak a OnePlus okosórájáról, hogy idén aztán végül megérkezzen a OnePlus Watch, és hatalmas csalódást okozzon. A márka első viselhető eszközének jó az ára, sokak szerint stílusos, továbbá az üzemideje is jó. Az operációs rendszere azonban hiányos, rengeteg funkció hiányzik, a teljesítmény gyenge, a követési funkciók hibásan működnek.

A OnePlus szerencsére foglalkozik a visszajelzésekkel, ezért aztán nagy erőkkel igyekszik mindent kijavítani, amit csak lehet szoftveresen. Megszokott, hogy a OnePlus termékek megjelenése után frissítések sorozatával próbálják orvosolni a bakikat.

OnePlus Watch Forrás: tom's guide

Most például a OnePlus Watch-ra elérhetővé tették a mindig bekapcsolt kijelző funkciót, amit igen sokan hiányoltak. Ez a jó hír – a rossz, hogy ennek használata mellett az üzemidő akár 50 százalékkal is rosszabb lesz, és ezt maga a gyártó ígéri.

A legutóbbi frissítéssel az óra már a mobilkamera vezérlésére is képes lett, kapott egy Marathon edzésmódot, illetve optimalizálták a kezelőfelület működését és stabilitását.