A MacBook Airt is kiszínezheti az Apple

apple macbook air
Így néz ki a 2021-es MacBook Air
Vágólapra másolva!
Plusz mindenhol ugyanolyan vastaggá válhat a laptop.
Vágólapra másolva!

A közismert John Prosser friss pletykákkal állt elő az idei MacBook Air laptopok kapcsán, a szivárogtató állítása szerint a legújabb iMac gépek példáját követve a népszerű laptopcsalád is színessé válik. A forrásai által szolgáltatott képeket nem hozta nyilvánosságra, ám azok alapján sikerült 3D-s rendereket készíttetnie egy harmadik féllel, ezeket mutatta be a legújabb videójában.

Így néz ki a 2021-es MacBook Air Forrás: John Prosser x Renders by Ian

A források nagyon specifikusan nem közölték, hogy melyik modellről adták az információt, azonban a nagyon kevés portból ítélve Prosser kizártnak tartja, hogy az idei MacBook Pro volna a híresztelés tárgya. A szimpla MacBookok gyakorlatilag halottak, így kizárásos alapon messze az a legvalószínűbb, hogy a következő MacBook Airről van szó.

Amennyiben valóban az új MacBook Air látható a képeken, akkor a pasztellszínes burkolat mellett további újdonság lesz a végig azonos vastagságú gépház használata, azaz nem lejt majd többé a használó felé a laptop háza. Emellett a kijelzőt körülvevő káva fehér színt kaphat, de nem világos, hogy milyen vastag lehet, a renderekről nem érdemes következtetéseket levonni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!