Virtuálisan megy a mobilkiállításra a Samsung

5G mobilhálózat
Visitors walk past a 5G logo during the Mobile World Congress on the third day of the MWC in Barcelona, on March 1, 2017. Phone makers will seek to seduce new buyers with artificial intelligence functions and other innovations at the world's biggest mobile fair starting today in Spain. / AFP PHOTO / Josep Lago
Vágólapra másolva!
Rengeteg közismert kiállító marad fizikailag távol a Mobil Világkongresszustól.
Vágólapra másolva!

Türelmetlenül várják a nagynevű európai kiállítások rendezői a koronavírus-járvány végét, hosszú idő után az idei Mobil Világkongresszus (MWC) lehet az első efféle rendezvény a kontinensen. A szervező GSMA jelenlegi tervei szerint körülbelül 50 ezer látogatóval június vége és július elseje között kerül majd megrendezésre Barcelonában.

MWC 2017 Forrás: AFP/Josep Lago

Természetesen egyes kiállítók elhamarkodottnak találják az efféle tömegrendezvényeken való részvételt, ezek táborát gazdagítja a Samsung is, friss tájékoztatása szerint legfeljebb virtuális formában lesz jelen az idei Mobil Világkongresszuson. A döntéssel olyan vállalatok példáját követi, mint például a Sony, a Nokia, a Google, az Ericsson, a British Telecom, a Facebook és az Oracle.

Természetesen az MWC rendezői nagy figyelmet kívánnak fordítani a kiállítók és a látogatók biztonságára, a távolságtartás, a közösen használt felületek rendszeres sterilizálása és a maszkviselés mellett három napnál nem régebbi negatív teszt is kell majd a rendezvény látogatásához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!