Az okos otthonok már jó ideje divatos hívószónak számítanak, de jó tudni, hogy ez nem egyszerűen, telefonnal le, felkapcsolható lámpákat és távolról vezérelhető fűtést jelent. Most már a hűtők, sőt a ruhásszekrények is okosodnak.

A Samsung Bespoke hűtőszekrények hazai bemutatásával a vállalat új termékkategóriát hoz el a háztartási berendezések piacára. Az konyhai készülékek mellett olyan otthoni szolgáltatások és IoT megoldások is érkeznek, amelyekkel a háztartás kényelmesebb, higiénikusabb és még inkább személyre szabott lehet. A Bespoke hűtők nem csak teljesítményükkel, hanem egyedi színvilágukkal is kitűnnek a konyhák átlagos berendezési tárgyai közül. Cserélhető ajtólapjukkal és egyedileg alakítható belső rekeszeikkel sokféleképpen használhatóak és a legtöbb helyiség berendezéséhez hozzáigazítható a megjelenésük.

Így, ha a felhasználók átrendeznék vagy átfestenék a lakást, esetleg költöznének, a hűtő könnyedén az új környezethez alakítható a panelek cseréjével, legyen szó másik árnyalatról, vagy akár új anyagról és megmunkálásról.

A hazai felhasználók az ajtók között hagyományos és modernebb, természetes hatású megoldások közül is választhatnak. A kínálatban szerepel az üvegből készült Tiszta fekete és Tiszta fehér, a terrakotta Krém bézs és Krém égszínkék, valamint természetesen az időtálló, rozsdamentes acélborítású inox szín is. A panelek cseréjét a Samsung saját szakszervizei ingyenesen elvégzik, ehhez elég az elem megvásárlása után az ügyfélszolgálatnál bejelentést tenni.

A Bespoke hűtő előlapja teljesen a környzethez igazodik.Forrás: Origo

A külső formavilág mellett a Bespoke modellek belső elrendezése is könnyedén átalakítható az olyan elemeknek köszönhetően, mint az átlagosnál szélesebb, többfunkciós Rack & Shelf tároló vagy a 2 Lépéses összehajtható polc, minden élelmiszernek megfelelő hely jut a hűtőben. A SpaceMax technológiának köszönhetően a hagyományosnál több hely áll rendelkezésre a hűtőszekrényben, miközben a mérete remekül illeszkedik a legtöbb konyhabútoréhoz.

Az okos ruhásszekrény szellőzteti és akár fertőtleníti is a benne lévő ruhákat.Forrás: Origo

A Bespoke AirDresser egy praktikus öltözőszekrény, amiben a ruhák tiszták és szárazak maradnak, a szagtalanító szűrőnek és a JetSteam gőzölős fertőtlenítőnek köszönhetően pedig minden reggel élmény lesz felvenni őket. A felhasználók akár minden nap úgy viselhetik kedvenc öltönyüket vagy kabátjukat, mintha frissen érkezett volna a tisztítóból.

A Samsung alulfagyasztós Bespoke hűtői Magyarországon 2021. május 17-től lesznek elérhetők, 229.900 forintos ajánlott fogyasztói ártól. A külön megvásárolható panelek közül pedig 2021 szeptemberétől lehet majd válogatni. A Bespoke AirDresser várhatóan szeptemberben érkezik Magyarországra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!