Prémium vezeték nélküli fülessel újított a Xiaomi

xiaomi flipbuds pro vezeték nélküli fülhallgató
Xiaomi FlipBuds Pro
Vágólapra másolva!
A FlipBuds Pro az első aktív zajszűréssel rendelkező terméke.
Vágólapra másolva!

Újabb vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Xiaomi, a FlipBuds Pro az első aktív zajszűréssel rendelkező efféle terméke, a használata során 40 decibel hangerőig képes kioltani a környezetből érkező hangokat. Kontextusként a Xiaomi egy könyvtár zajához hasonlította ezt a hangszintet, bár különösen a legfiatalabb vásárlók számára talán nem túlságosan érthető ez az összehasonlítás.

Xiaomi FlipBuds Pro Forrás: Xiaomi

Akármi is legyen a helyzet, a FlipBuds Pro lelkét a Qualcomm QCC5151 chip adja, amely már támogatja a Bluetooth 5.2 adatkapcsolatot és az aptX Adaptive hangkodeket is, az utóbbi a szokásosnál jobb hangminőséget és alacsonyabb késleltetést tesz lehetővé. Természetesen a fülesekhez párosított eszközöknek is támogatniuk kell a technológiákat, különben nem használhatóak ki az előnyeik.

A 11 mm-es hangszórókat használó fülesek aktív zajszűrés mellett 5 órányi, anélkül pedig 7 órányi zenelejátszási időt biztosítanak, a mellékelt töltőtokjuk kapacitását is figyelembe legfeljebb 28 órányi zenélésre képesek. A tokban lévő akkumulátor USB-C kábelen és vezeték nélkül is tölthető.

A Xiaomi FlipBuds Pro elsőként Kínában vált elérhetővé 799 jüanért, avagy durván 37 ezer forintos áron. Egyelőre nem világos, hogy Európában mikortól lesz kapható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!