Radikális dizájnnal jöhet a Google Pixel 6

google pixel 6 pro
A színektől eltekintve így nézhet ki a Google Pixel 6 Pro
Vágólapra másolva!
Kamerasziget helyett kiugró kameracsík dominálhatja a hátlapját.
Vágólapra másolva!

Újból lecsapott az új MacBook Air lehetséges kinézetét a napokban már kiszivárogtatott Jon Prosser, ezúttal a várhatóan az ősszel bemutatkozó Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro okostelefonokról közölt rendereket. A hozzá eljuttatott fájlok alapján készített illusztrációk nagy valószínűséggel tükrözik a valóságot, de a készülékház színeiben nem biztos.

A színektől eltekintve így nézhet ki a Google Pixel 6 Pro Forrás: John Prosser x Renders by Ian

A Pixel 6 mobilok előlapját várhatóan szinte káva nélkül teljesen kitölti majd a kijelző, a szelfikamerájuk pedig a panelbe fúrt típusnak ígérkezik, mindez hétköznapi az új mobiloknál. A hátlap viszont teljesen más történetnek tűnik, a manapság megszokott kamerasziget helyett egy eddig semelyik másik gyártótól sem látott kameracsík futhat végig a készülékeken, ami markáns és egyedi megjelenést kölcsönözhet azoknak. A Pixel 6 kettő, míg a Pixel 6 Pro három hátlapi kamerával rendelkezhet.

Az okostelefonok másik nagy érdekességét a házon belül fejlesztett „Whitechapel" rendszerlapkájuk jelentheti, a pletykák szerint a szokásos Qualcomm Snapdragon helyett egyedi hardver felel majd a meghajtásukért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!