Wear OS rendszerrel jönnek a Samsung Galaxy Watch 4 okosórák

Samsung Galaxy Watch 3
Vágólapra másolva!
Állítólag a Google rendszerére épít majd a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch Active 4, de vércukorszintet egyik sem tud majd mérni.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen zsúfolt lesz a Samsung következő nagy Unpacked rendezvénye. Ezen a várakozások szerint bemutatkozik majd a következő Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip, de talán a Galaxy S21 FE modell is. Ezen felül két új okosórát is hozhat a gyártó, mindkettőt két méretben.

A Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch Active 4 érkezésére lehet számítani. Mindkettő a Google Wear OS rendszerét futtatja majd a pletykák alapján. Ez éles váltást jelent, hiszen az elmúlt években a saját fejlesztésű Tizen rendszerét használta a Samsung a viselhető eszközök piacán.

Samsung Galaxy Watch 3 Forrás: geek tech online

A Tizen bár sok előnnyel bír, de a külsős appok kínálata továbbra is nagyon szegényes. Állítólag emiatt kezdett el együtt dolgozni a Samsung és a Google, azt viszont csak remélni lehet, hogy a Wear OS-alapú órák híresen rossz üzemidejével tudnak kezdeni valamit.

Az új Samsung okosórák 42 és 46, továbbá 40 és 42 mm-es méretekben várhatóak, a Galaxy Watch 4 normál dizájnt kap, a Galaxy Watch Active 4 alkalmibb megjelenést. A vércukorszint mérésére állítólag egyik sem lesz alkalmas.