A hitetlenkedőkhöz szólt a Stadia marketingfőnöke

Resident Evil, Village, játék, horror, XBOX, Series X
A klisék nem hiányoznak. Van őrülten vihogó öregasszony, zombi, farkasember és a többi szokásos rémség.
Vágólapra másolva!
Majd meglátják, hogy semmi gond sincs a szolgáltatás háza táján.
Vágólapra másolva!

Üzletileg eddig sikertelennek bizonyult a hazánkban is elérhető Google Stadia felhős játékfuttató szolgáltatás. Az első időszakban az erősen limitált játékkínálata és a hiányzó funkciói miatt ódzkodtak tőle a gamerek, majd az idei év elején a belsős játékfejlesztő részlegének váratlan leállítása sem keltett jó benyomást bennük. A legutóbbi negatív hír május elején érkezett, távozott a Stadiáért eddig felelt John Justice a Google kötelékéből.

A klisék nem hiányoznak. Van őrülten vihogó öregasszony, zombi, farkasember és a többi szokásos rémség (Resident Evil Village) Forrás: Origo

A GamesIndustry kiadvány megkeresésére a szolgáltatás marketingfőnöke azt állítja, hogy mindezek ellenére minden rendben van, nem kell temetni a Stadiát. Nate Ahearn szerint jó ütemben valósul meg a korábbi ígéret, hogy idén száznál is több játékot kívánnak elérhetővé tenni benne, továbbá a platform általános fejlesztése is folyamatos.

„Azt mondanám a Stadiában kételkedőknek, hogy figyeljék az ígéreteink folyamatos megvalósítását, és ahogy olyan AAA-stúdiókkal bővítjük a Stadia Makers programot, mint többek közt a Capcom, az EA, a Square Enix és az Ubisoft" – fejtette ki Ahearn.

Szavai alátámasztására Ahearn rámutatott, hogy például a napokban megjelent és általunk is tesztelt Resident Evil Village is elérhető a Stadia kínálatában, a havidíjas Stadia Pro előfizetésbe pedig nemrég bekerült a Star Wars: Jedi Fallen Order és a Resident Evil 7. Specifikus új platformfunkciókra nem hozott példát, de nemrég többek közt keresőfunkcióval bővült a Stadia.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!