Ingyen kérhető számítógépekre az NBA 2K21

nba 2k21 videojáték
NBA 2K21
Vágólapra másolva!
A promóciója során először osztogat vegyes értékelésű játékot az Epic.
Vágólapra másolva!

Fény derült az Epic Games Store számítógépes játékbolt utolsó pillanatig titkolt ingyenjátékára, a kosárlabdázás iránt érdeklődők magyar idő szerint 2021. május 27. délután 5 óráig az NBA 2K21 alapjátékot adhatják hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz.

NBA 2K21 Forrás: Visual Concepts / 2K

Ez elsőre nagyon jó hírnek tűnik, hiszen az NBA hivatalos videojátékának jelenlegi legújabb kiadásáról van szó. A steames értékeléseit elnézve viszont ez tűnik az Epic ingyenjátékos promóciójában osztogatott eddigi leggyengébb terméknek, összességében többnyire negatív, az utóbbi időben pedig vegyes értékeléseket kapott.

A sorozattal számítógépen játszó rajongók szerint ez nem a konzolokra megjelent „új" játék, hanem az előző NBA 2K20 átcímkézett változata, pár apró reszelés mellett csak a csapatokat aktualizálták benne, a rossz optimalizációjával és a bugjaival sem foglalkoztak a fejlesztők. A legsúlyosabb gyakori kritika mindezek ellenére az, hogy agresszíven mikrotranzakciós pénzköltésre próbálja sarkallni a játékosokat.

Ingyen természetesen nem lehet melléfogni az NBA 2K21-gyel, de remélhetően az Epic által egyelőre szintén titkolt, jövő heti ingyenjáték kevésbé bizonyul majd megosztónak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!