Megmenekültek a Twitch fürdőzős lányai

twitch
Az egyik lubickolós lány
Vágólapra másolva!
A panaszkodó hirdetők miatt külön kategóriát kapott a műfaj.
Vágólapra másolva!

A héten már beszámoltunk az élő közvetítésekre használható Twitchen a közelmúltban terjedni kezdett jelenségről, amely során bikinis vagy fehérneműs hölgyek kádakban és medencékben lubickolva vagyonokat keresnek a testük mutogatásával. A műfaj egyik legnagyobb sztárjának számító Amouranth csatornáján a Twitch letiltotta a reklámokat, miután a jelek szerint éppen elég hirdető panaszkodott, hogy nem szeretné efféle műsorszámok közben futtatni a spotjait.

Az egyik lubickolós lány Forrás: KristenLanae / Twitch

A Twitch pénteken tiszta vizet öntött a pohárba: nem fogja betiltani vagy akadályozni a sokakból felháborodást kiváltott fürdőzős streameket, helyette létrehozott számukra egy Pools, Hot Tubs, and Beaches nevű kategóriát, kötelezően ide kell bekategorizálni az elindításuk előtt ezeket a közvetítéseket. A lubickolós streameket elkerülni kívánó hirdetők ennek köszönhetően mostantól le tudják tiltani, hogy megjelenjenek a reklámjaik az időnként a softcore pornográfia határát súroló tartalmakban.

A mostani változtatás a Twitch és a hirdetők mellett a műfajban utazó lányoknak is jó lehet, hiszen a dedikált kategória miatt a tartalmaikra kíváncsiak könnyebben felfedezhetik őket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!