Új vezető felügyeli a Cyberpunk 2077 fejlesztését

cd projekt cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Gabriel Amatangelo korábban a BioWare kötelékét erősítette.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen nagy csend honol egy ideje a tavalyi év végén óriási botrány közepette megjelent Cyberpunk 2077 háza táján. Több mostanra kiadott patch ellenére különösen az előző generációs konzolokon továbbra is komoly teljesítménybeli gondok vannak a CD Projekt RED játékával, digitálisan a mai napig nem vásárolható meg PlayStationre.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt RED

A megbukottnak egyáltalán nem mondható, de nehéz helyzetben lévő projektet most új vezető vette át, innentől kezdve Gabriel Amatangelo látja el a játékigazgatói szerepet. A szakember 2020 januárja óta a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója, korábban a BioWare-nél dolgozott a Dragon Age: Inquisition és a Star Wars: The Old Republic MMO tartalmi kiegészítőin. Amatangelo feladata mostantól az ingyenes és fizetős DLC-k fejlesztésének felügyeletén túl a játék általános állapotának javítása is lesz.

A Cyberpunk 2077 eddigi játékigazgatója Adam Badowski stúdiófőnök volt, a mostani személycsere okát a CD Projekten belüli átszervezések jelentik. A lengyel vállalat a jövőben egy helyett szimultán több nagy költségvetésű játékot kíván fejleszteni, az ezzel kapcsolatos változások vonzataként tehermentesíteni kellett Badowskit.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!