Javítja a Galaxy S21 szaggató kameráját a Samsung

Samsung, Galaxy S21 Ultra, teszt, android, telefon
Képalkotásban erős.
Vágólapra másolva!
A júniusi biztonsági frissítésekkel egybecsomagolva érkezik a patch.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtt különösen bosszantó problémát kezdtek tapasztalni a Galaxy S21 csúcsmobilok tulajdonosai, időnként erősen akadozni kezdett a gyári kameraszoftver működése. Ez bármilyen mobil esetén irritáló a fotózkodni próbálók számára, a csúcshardverekkel szerelt készülékek esetében pedig érthető, ha különösen gyorsan felszökken tőle a vérnyomásuk.

Samsung Galaxy S21 Ultra Forrás: Origo

Szerencsére a probléma híre gyorsan eljutott a Samsunghoz, a dél-koreai ügyfélszolgálata pedig megerősítette, hogy sikerült javítani a hibát. A magyarázat szerint a gond akkor állt elő, mikor vagy nagyon lecsökkent a szabad rendszermemória mennyisége, vagy valamiért nem álltak rendelkezésre a szükséges számítási erőforrások.

A javítást abban a rendszerfrissítésben juttatja el a Galaxy S21-esekre a gyártó, amelyek a 2021. júniusi androidos biztonsági frissítéseket is elhozzák, így a felhasználók nagyon hamarosan számíthatnak a megérkezésére. A hibát tapasztalók addig is megpróbálhatják újraindítani a készülékeiket, a bug jellegéből fakadóan elképzelhető, hogy ez átmeneti megoldásnak bizonyulhat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!