Kedvező árú vezeték nélküli fülhallgatóval újított a Google

Google Pixel Buds A-Series
Vágólapra másolva!
Sok pletyka után hivatalosan is megérkezett a 99 dolláros Google Pixel Buds A-Series vezeték nélküli fülhallgató.
Vágólapra másolva!

Elég sok szivárgás volt az utóbbi hónapokban a Google ártakarékos vezeték nélküli fülhallgatójáról, ami végül a napokban hivatalosan is bemutatkozott, Pixel Buds A-Series néven. A termék hasonló a Pixel Budshoz, de csak 99 dollárba kerül.

Google Pixel Buds A-Series Forrás: google

Ennek ellenére IPx4-es védelem jellemzi, vagyis ha leöntik vízzel, akkor sem megy tönkre. A kialakításnak hála edzés közben sem kell attól tartani, hogy viselője elhagyja. Az üzemidő 5 óra zenéléssel, 2,5 óra telefonálással. A tok segítségével ez 24 és 12 órára terjeszthető ki, egy 15 perces töltés pedig 3 vagy 1,5 órás használati időt garantál.

Androidos mobilokhoz egyetlen érintéssel társítható a Bluetooth 5.0-s termék, amely 12 mm-es, egyedi meghajtókat kapott. Passzív zajszűrés gondoskodik arról, hogy csökkenjen, de ne tűnjön el minden környezeti hang, továbbá dupla beamformingos mikrofon segíti a hívásokat. Az adaptív beállítás automatikusan állítja a hangerőt, a környezethez igazodva. A vezérlést kapacitív, érintős szenzorok segítik, a Google Asszisztens is ezeken keresztül hívható elő. A közelségérzékelő elindítja vagy leállítja a zenét, ha betesszük vagy kivesszük a fülhallgatót.