Ingyen kérhető számítógépekre a Control

bestgame2019
Control (PC, PS4, Xbox) - Egy paranormális világban, mindenféle különleges képességgel felvértezve kell szembeszállnunk az idegenekkel, mindezt a finn Remedy nevű fejlesztőcsapatra jellemző kiváló történetmeséléssel és hibátlan akcióval.
Vágólapra másolva!
Az akció és a történetmesélés terén is kiemelkedő a Remedy játéka.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben a szokásosnál erősebb volt az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, részben ezért is a digitális játékbolt a szokásától eltérően nem leplezte le előre a következő heti címet. Most valóban sikerült kellemes meglepetést okoznia, magyar idő szerint 2021. június 17. délután 5 óráig ugyanis a Control szerezhető be örökre az áruháztól.

Control Forrás: Origo

A Max Payne-ről és az Alan Wake-ről elhíresült finn Remedy által 2019-ben kiadott Control az elmúlt évek egyik messze legérdekesebb akció-kalandjátéka. Egy titokzatos New York-i kormányügynökséget más világból származó erő támad meg, a recepcióra talán nem is véletlen épp betoppant Jesse Fadennek pedig az új igazgatóvá válva meg kell akadályoznia, hogy a fenyegetés kijusson az paranormális tulajdonságokkal rendelkező irodaházának falain kívülre.

Klasszikus jellegű fegyverek mellett a harcot látványossá és élvezetessé tevő szupererők is rendelkezésre állnak, a csendes pillanatokat pedig a világának és karaktereinek építésére, a történetmesélésre használja nagy hatékonysággal a Control.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!