Lejárt lemez a fürdőzés, hármat is felfüggesztettek az új őrület miatt.

Egyre gyakrabban hozzák kellemetlen helyzetbe az Amazon tulajdonában lévő Twitchet a testükkel pénzt kereső, gyakorlatilag softcore pornográfiában utazó streamerlányok. Legutóbb a bikiniben és fehérneműben való fürdőzésükkel váltottak ki erősen vegyes érzelmeket, emiatt a Twitch hosszas teszetoszáskodást követően külön kategóriát hozott létre az efféle közvetítéseknek, tekintve hogy a performanszaikkal technikailag nem sértették meg a felhasználási feltételeit.

Amouranth az egyik ASMR-es közvetítése közbenForrás: Amouranth / YouTube

Részben talán pont az efféle közvetítések jobb felfedezhetősége miatt a műfaj királynői most részben lejárt lemeznek nyilvánították a fürdőzést, helyette a felnőtt témájú ASMR-t kezdték el erőltetni, azaz gyakran szexuálisan szuggesztív öltözetben és pózokban suttognak a mikrofonjaikba, miközben csókolózás vagy fülnyalogatás hangjait szimulálják a közönségüknek.

A Twitch most az Amouranth, Indiefoxx és ExoHydraX néven futó lányokat tiltotta le nagyon jó eséllyel emiatt, az első kettő nemrégiben a fürdőzős közvetítéseik miatt is kaptak már időleges bant. Egyelőre nem világos, hogy milyen időre vonatkozik a lányok legújabb lekapcsolása, átmeneti vagy végleges kitiltásokról van-e szó.

Annyi viszont biztosnak tűnik, hogy a tinik körében is rendkívül népszerű Twitch illetékesei kénytelenek lesznek végre általánosságban véve eldönteni, hogy megengedik vagy betiltják a nyilvánvalóan a szexualitásukkal pénzt keresni próbáló lányok mutatványait, hiszen az általuk generált helyzetek, továbbá az azokra adott lassú és inkonzisztens reakciók kezdik megtépázni a szolgáltatás imázsát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!