Jön hazánkba az Oppo mobilmárka

Oppo Reno5 Z 5G
Oppo Reno5 Z 5G
Vágólapra másolva!
Hivatalos szervizhálózat és magyar ügyfélszolgálat is elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

Az európai terjeszkedésének újabb lépéseként az Oppo megkezdi hivatalos működését hazánkban, valamint a szlovák és a cseh piacokon. A termékei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatók, továbbá vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

Oppo Reno5 Z 5G Forrás: Oppo

Magyarországon 2021. július 1-jével két Oppo okostelefon és több vezeték nélküli fülhallgató kerül kereskedelmi forgalomba, majd az év folyamán a márka több bestseller készülékkel és okoseszközzel is bővíteni fogja a kínálatát. Először az Reno5 5G és a Reno5 Z 5G okostelefonok, valamint három vezeték nélküli fülhallgató, az Enco Buds, az Enco Air és az Enco Free2 válnak elérhetővé.

A márka bevezető promóciójának keretében az Oppo Reno5 5G készülék 169 900 Ft-os végfelhasználói áron debütál, ajándék Enco Air vezeték nélküli fülhallgatóval, az ajánlat 2021. július 1–31. között minden partnerénél elérhető lesz. Az Oppo Reno5 Z 5G mellé ajándékként az Enco Buds vezeték nélküli fülhallgató jár majd, ez az ajánlat 2021. július 10. és július 31. között lesz elérhető az Oppo összes magyarországi kereskedelmi partnerénél.

A márka Magyarországon teljes körű szervizszolgáltatással, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a vásárlók rendelkezésére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!