Visszatérhet Vice City-be a Grand Theft Auto

gta vice city grand theft auto videojáték
GTA Vice City
Vágólapra másolva!
Éveket kell még várniuk a rajongóknak a sorozat hatodik részére.
Vágólapra másolva!

Évek óta pletykák és átverések tárgyát képezi a népszerű Grand Theft Auto játékszéria következő része, ám most már megbízható források is suttogni kezdtek a termékről. Ez nem meglepő annak fényében, hogy a GTA V már nyolc éves, a Rockstarnak pedig időközben a Red Dead Redemption 2-t is sikerült leszállítania, így ha tartja magát a szokásához, akkor már régóta dolgoznia kell a következő GTA-n.

GTA Vice City Forrás: Rockstar Games

A legújabb Battlefieldről hiteles információkat szállított Tom Henderson, a Bloombergnél dolgozó Jason Schreier, továbbá a VGC játékkiadvány egybehangzó értesülései szerint a GTA VI visszatér majd a Miamiról mintázott Vice City-be, azonban a nyolcvanas évek helyett a modern korban játszódhat. Megjelenését követően a nyílt világa feltehetően DLC-ken keresztül folyamatosan bővülhet, a több játszható karakterének egyike pedig nő lesz.

Sajnos előreláthatóan még nagyon sokáig kell várni a GTA VI megjelenésére, ráadásul ezen a téren van némi ütköző információ: Henderson szerint nagy szerencsével 2023-ban érkezhet, míg Schreier szerint ez nem realisztikus a fejlesztés korai stádiumát tekintve, inkább 2024-2025-re kell gondolni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!