Hivatalos az OLED érintőkijelzős Nintendo Switch

nintendo switch oled model kézikonzol
Nintendo Switch (OLED Model)
Vágólapra másolva!
Nagyobb megjelenítő és kétszer annyi háttértár van benne.
Vágólapra másolva!

Váratlanul generációközi frissítést mutatott be a cukorkaként fogyó hibrid konzoljából a Nintendo, az egyszerűen csak Switch (OLED Model) névre keresztelt termék egy picivel több és jobb a megszokott modellhez képest. A megoldással háromtagúra bővül a Switch konzolok kínálata, az OLED kijelzős kütyü október elején kerül majd piacra 350 dollárért, azaz 50 dollárral lesz drágább az alap Switch-nél.

Az újdonságot választó vevők a felárért cserébe 6,2"-es IPS helyett 7"-es OLED érintőkijelzőt kapnak, a felbontás maradt a megszokott 1280×720 pixel. Ami talán ennél is fontosabb, hogy 32 GB helyett 64 GB beépített háttértár került az OLED-es gépbe, ami jóval kényelmesebbé teheti a használatát. További újítások még, hogy az új modellnek sokkal jobb az asztali használathoz kitalált kitámasztója, javult kézi és asztali játék esetén a hangminősége, továbbá Ethernet-aljzattal (LAN) bővült a dokkolója.

Ezeken túlmenően minden maradt a régiben, azaz a Nintendo Switch (OLED Model) még nem a régóta pletykált nagy hardverfrissítés, nem futnak rajta szebben és jobban játékok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!