Profi szemüvegtisztító kütyüt találtak ki

lens hd szemüvegtisztító
Lens HD
Vágólapra másolva!
Bármilyen stílusú modellt képes pillanatok alatt remekül megtisztítani.
Vágólapra másolva!

Klasszikus módszerekkel bosszantó és kevéssé hatékony tevékenység a szemüvegek rendszeres tisztítása, hiszen kézzel nehéz minden zugba odaférni, a zsíros foltok letörlés helyetti elmaszatolásáról már nem is beszélve. A Kickstarteren nagy sikert aratott Lens HD tervezői gyors és alapos gépi tisztítást ígérnek, a kütyüjük bármilyen szemüveg tisztítására alkalmas, a kerek, a szögletes, továbbá a keret nélküli modellekkel is kompatibilis.

A Lens HD semmiféle hűha innovációt sem tartalmaz, motorok mikroszálas korongokat forgatnak benne, amelyek letisztítják a lencséket. A készítők szerint a korongokat némi tisztítófolyadékkal megkínálva igazán remek munka végezhető. Időnként persze tisztítani kell ezeket, így kiszedhetőek és kimoshatóak, elhasználódás esetén 10 dollárba kerül egy új korongkészlet.

A kütyü kickstarteres oldalán már szinte az összes előrendelhető modell elfogyott, a Lens HD-t ott beszerzők idén novemberi érkezésre számíthatnak. Darabját 79 dolláros (nettó 24 ezer forintos) kedvezményes áron adják a készítők, ráadásul ebben még nincs benne a vám és az áfa.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!