Ingyen kérhető az első két Syberia

microids syberia videojáték
Syberia
Vágólapra másolva!
Ezúttal a GOG kedveskedik ajándékkal a potenciális vevőknek.
Vágólapra másolva!

Az ingyenjátékok osztogatása az elmúlt két évben egybeforrt az Epic Games Store nevével, azonban a tevékenységet annak idején az első között bevezetett GOG sem fél rendszertelenül ehhez az eszközhöz nyúlni. A CD Projekt tulajdonában lévő számítógépes játékbolt jelen pillanatban egy promóció keretében alaposan leárazott rengeteg francia fejlesztésű játékot, a felhajtás csapása érdekében pedig bárkinek hajlandó odaadni a kultklasszikus Syberia első és második részét.

Syberia Forrás: Microids

Az akciónak keserű mellékízt kölcsönöz, hogy sorozat mögött álló Benoît Sokal május végén halt meg, azonban az elmúlásán való kesergés helyett konstruktívabb az örökségét ünnepelni. A Syberia klasszikus point and click kalandjáték, amelyben Kate Walker ügyvédnőnek nagyon sok fejfájásába kerül megszereznie egy aláírást, majd a közvetlen folytatásaként szolgáló második részben a szignó tulajdonosával őrült kalandba vág a talán mégsem kihalt mamutok felkutatása érdekében.

A Syberia első két része 2021. július 17. kora délutánig kérhető a GOG-tól, természetesen szükség lesz egy felhasználói fiókra a szolgáltatásban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!