Ahogy az autóiparban, úgy a telekommunikációs, szórakoztatóelektronikai, háztartási gép és IT- szektorban is számos esetben állnak elő a kisebb-nagyobb cégek úgynevezett koncepciótermékekkel. Ezek minden esetben egészen különleges dizájnnal bírnak, és sok esetben a kialakításuk révén kínálnak extra, egyedi funkciókat.

Az ilyen kísérleti modellekből sajnos sokszor semmi sem lesz, azaz végül az a döntés születik, hogy ne kerüljenek tömeggyártásba. Ennek sok oka lehet, előfordul, hogy túlságosan drágának vagy exkluzívnak ítélik meg őket a cégvezetők, illetve számos esetben egyszerűen nem látják bennük a piaci potenciált. Az ilyen elbukott masinák között akad jó pár olyan, amelynek láttán vérzik a szívünk, mert kifejezetten ígéretesnek tűntek még koncepciókorukban. Ezekből a különleges és egyedi termékekből készítettünk egy komolyabb galériás válogatást, mely a képre kattintva nyílik meg. Ha végigpörgeti, garantáljuk, hogy bánni fogja Ön is, hogy e termékekből végül nem lett semmi.

Kattintson a képre, és nézegessen ígéretes, de sajnos elbukott készülékeket!Forrás: https://www.behance.net/gallery/6785919/emopulse