Kifejezetten úgy néz ki, mintha egy idegen világból származna.

Ritkán szokott nagy meglepetést okozni a jó ideje kütyükkel is foglalkozó Louis Vuitton luxusmárka, ám a Horizon Light Up Speaker hordozható hangszórójával sikerült egy valóban radikálisnak titulálható terméket letennie az asztalra. A hardver alapvetően is egy repülő csészealjra emlékeztet, ráadásul a komplett felületét sikerült sűrűn telerakni a márka szimbólumaival, így összességében olyan benyomást kelt, mintha a Csillagkapun túlról érkezett volna a világunkba.

Louis Vuitton Horizon Light Up SpeakerForrás: Louis Vuitton

Az egyedi látványvilágán túl a jó hangzásvilág esélye sem kizárható a Horizon Light Up Speaker esetében, háromhüvelykes mélynyomó és 2× 0,75 hüvelykes tweeter található benne. Természetesen Bluetooth segítségével kapcsolható mobilokhoz és egyéb eszközökhöz, a három mikrofonjával kihangosított telefonhívások bonyolítására is alkalmas, az akkus üzemideje töltésenként maximum 15 óra. Jár hozzá egy asztali dokkoló az otthoni kiállításához, a töltése USB-C kábelen keresztül történik.

A Louis Vuitton újdonsága július végétől lesz elérhető, az eurós ára hírünk írásakor még nem volt világos, de az Egyesült Államokban 2890 dollárt kell majd kifizetniük érte a vevőknek, nettó 879 ezer forintról beszélünk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!