Csillagkapus hangszórót készített a Louis Vuitton

louis vuitton horizon light up speaker hordozható hangszóró
Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker
Vágólapra másolva!
Kifejezetten úgy néz ki, mintha egy idegen világból származna.
Vágólapra másolva!

Ritkán szokott nagy meglepetést okozni a jó ideje kütyükkel is foglalkozó Louis Vuitton luxusmárka, ám a Horizon Light Up Speaker hordozható hangszórójával sikerült egy valóban radikálisnak titulálható terméket letennie az asztalra. A hardver alapvetően is egy repülő csészealjra emlékeztet, ráadásul a komplett felületét sikerült sűrűn telerakni a márka szimbólumaival, így összességében olyan benyomást kelt, mintha a Csillagkapun túlról érkezett volna a világunkba.

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker Forrás: Louis Vuitton

Az egyedi látványvilágán túl a jó hangzásvilág esélye sem kizárható a Horizon Light Up Speaker esetében, háromhüvelykes mélynyomó és 2× 0,75 hüvelykes tweeter található benne. Természetesen Bluetooth segítségével kapcsolható mobilokhoz és egyéb eszközökhöz, a három mikrofonjával kihangosított telefonhívások bonyolítására is alkalmas, az akkus üzemideje töltésenként maximum 15 óra. Jár hozzá egy asztali dokkoló az otthoni kiállításához, a töltése USB-C kábelen keresztül történik.

A Louis Vuitton újdonsága július végétől lesz elérhető, az eurós ára hírünk írásakor még nem volt világos, de az Egyesült Államokban 2890 dollárt kell majd kifizetniük érte a vevőknek, nettó 879 ezer forintról beszélünk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!