Visszatérhet a táblagépek piacára a Nokia

nokia n1 tablet
nokia n1 tablet
Vágólapra másolva!
Középkategóriásnak ígérkezik a márka első modern kori modellje.
Vágólapra másolva!

Újabb készülékkategóriába próbálhat betörni a közeljövőben a HMD Global, a brit MoreComputers webáruházban rövid időre elérhetővé vált listázások alapján egy androidos táblagép elérhetővé tételére készül. A szerencsepróbálás nem meglepő a finn vállalat részéről, főleg miután a Lenovo / Huawei / Samsung trión kívül nem maradt márkásnak mondható szereplő az androidos tabletek piacán.

Nokia N1 Forrás: Nokia

A Nokia T20-ról egyelőre annyit tudni a webáruház jóvoltából, hogy 10,4"-es érintőkijelzőt kapott, lesz belőle 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat tartalmazó konfiguráció, továbbá mobilnetes kiadást is választhatnak majd belőle a vevők. A megközelítőleges árak is kiderültek, a wifis modellt 185 fontért, a mobilneteset pedig 202 fontért listázta a cég, bruttó 77 ezer és 85 ezer forintokról beszélünk.

Érdekességként Nokia márkanév alatt eddig két táblagép került piacra, a 2013 októberében bemutatott Nokia Lumia 2520 modell Windows RT-t futtatott, míg a 2014 novemberében debütált Nokia N1 eredetileg Android 5.0-val került a vevőkhöz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!