Legalább öt kamerával jön a Honor új telefonja

Vágólapra másolva!
Legalábbis a vezérizgazgató által villantott fotó szerint.
Vágólapra másolva!

A jelenlegi tervek szerint a Honor augusztus 12-én mutatja majd be az új csúcstelefonját, a Magic 3-at. Ez természetesen már teljesen külön van a Huawei-től, így ott lesznek rajta a Google szolgáltatásai, tehát végre visszatérhet a gyártó oda, ahonnan néhány évvel ezelőtt elindult.

Ennek örömére úgy tűnik, hogy egy tokba bújtatva ugyan, de a Honor vezérigazgatója már "véletlenül" meg is mutatta az új telefont, aminek a hátulján összesen öt darab kameralencsát látni. Legutoljára a Nokia 9 PureView esetében láthattunk ilyet, ám ott a végeredmény nem sült el valami jól, főleg a szoftveres gyengeségek miatt, így csak remélni tudjuk, hogy ezúttal másként lesz.

Forrás: Origo

Mivel a hivatalos bejelentésre még várni kell, így egyelőre csak pletykákra hagyatkozhatunk. Iparági bennfentesek szerint a Honor Magic 3-ban helyet kap majd egy 50 megapixeles főkamera, ami mellett pedig három darab 64 megapixeles segédkamera vonul fel, és mindezt kiegészíti egy 2 megapixeles mélységérzékelő, valamint egy 3D ToF szenzor.

Ezzel tulajondképpen a Honor Magic 3 lényegében minden létező helyzetre fel tud készülni, de persze mivel az információink vélhetően nem teljesek, így nem egészen tiszta, hogy a több különböző lencse milyen funkciót lát majd el. Ezen kívül látszik még a képen, hogy legalább kettő LED-es villanója lesz a telefonnak, aminek a gyakorlati hasznát szintén szeretnénk majd kideríteni élőben.

Az viszont biztos, hogy a Honor Magic 3 az egyik legerősebb központi processzort, a Qualcomm Snapdragon 888+-t kapja majd, így semmi kétség nem lehet afelől, hogy a függetlenedett kínai gyártó megint igyekszik majd a csúcsra törni.