Bombasztikus traileren az idei Call of Duty

call of duty vanguard videojáték
Call Of Duty: Vanguard
Vágólapra másolva!
Egyjátékos módot is kínál a második világháborús Vanguard.
Vágólapra másolva!

Idén ősszel sem felejt el újabb részt kiadni a Call of Duty játéksorozatából az Activision, a Vanguard alcímű felvonás fejlesztését a Sledgehammer Games vezeti. A 2021-es évjáratú epizód egyjátékos kampánnyal is rendelkezik, négy különböző fronton harcoló karaktert alakítanak majd benne a játékosok, akiknek Hitler halálát követően meg kell akadályozniuk az utódjának felemelkedését. Ebből sejthetően az idei rész története teljesen fiktív, alternatív valóságban bontakozik ki a cselekménye.

Az időnként felettébb abszurd és hatásvadász jeleneteket felvonultató, bombasztikus bemutatkozó trailer alapján a Call of Duty: Vanguard nem fog meglepetést vagy csalódást okozni a széria kedvelői számára. A többjátékos részében húsz térkép lesz elérhető a megjelenésekor, visszatér a népszerű zombimód, az új Champion Hill battle royale játékmódban pedig nyolc csapat küzdhet egymással.

A Call Of Duty: Vanguard 2021. november 5-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és PC platformokra, méghozzá keresztplatformos multiplayerrel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!