Jövőre csúszott a Horizon Forbidden West

horizon forbidden west guerilla games sony playstation 5 ps5
Horizon Forbidden West
Vágólapra másolva!
Cserébe örülhetnek az első résszel a PlayStation 5-ön játszók.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtti pletykákat megerősítve a Sony tulajdonában álló Guerrilla Games közölte, hogy az idei utolsó negyedévről a jövő év elejére csúszott a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra érkező Horizon Forbidden West megjelenése. Ha minden jól megy, akkor 2022. február 18-án jelenhet meg az óriási sikert aratott, majd nemrég számítógépekre is elérhetővé vált Horizon Zero Dawn folytatása.

Horizon Forbidden West Forrás: Guerilla Games

A fejlesztőcég szerint számos tényezőnek köszönhető a csúszás, sejthetően a koronavírus-járvány miatti extra nehézségeket is megemlítette, állítása szerint több időre van szüksége a nyílt világú akciójáték elvárt minőségűre csiszolásához. Sajnos semmilyen további információt sem osztott meg az új játékról, de bocsánatkérő meglepetésként elérhetővé tett egy patchet az első Horizonhöz, amelynek telepítése után PlayStation 5 konzolon 60 képkockás sebességgel fut majd a játék.

A Forbidden West csúszása kellemetlen a Sony számára, hiszen így nem maradt semmilyen saját fejlesztésű exkluzívja az év végi szezonra. Nagy szerencséjére enélkül is folyamatos a túlkereslet a PlayStation 5 iránt, várhatóan semmiféle anyagi hátrányt sem okoz majd a számára az eset.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!