Családtagok és barátok is képesek már segíteni a holmik megtalálásában.

A 2020 októberében indult, gyorsan bővülő felhasználói körrel rendelkező Samsung SmartThings Find szolgáltatás elérte a 100 millió regisztrált készüléket, naponta átlagosan 230 ezer készüléket találnak meg vele világszerte az ügyfelek.

Samsung Galaxy SmartTagForrás: Samsung

A gyorsan növekvő felhasználói kör tagjai a SmartThings Find segítségével könnyen megtalálhatják a regisztrált Galaxy okostelefonjukat, okosórájukat, fülhallgatójukat, S Pen Pro érintőceruzájukat. A Galaxy SmartTag és SmartTag+ okoscímkékkel pedig bármilyen személyes tárgy, így kulcscsomó vagy pénztárca is kereshetővé válik.

A SmartThings Find a nemrég indult SmartThings Find Tagok szolgáltatással lépett a következő szintre, mostantól a felhasználók meghívhatják barátaikat és családtagjaikat, hogy hozzáférhessenek a SmartThings fiókjukhoz, így ők is megtalálhatják és kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket. Ez különösen hasznos lehet a családok számára, akik szeretnék nyomon követni kisállataikat, vagy könnyebben megtalálni a kulcsokat, még akkor is, ha éppen nincsen náluk a saját telefonjuk.

Az ügyfelek mostantól akár 19 másik személyt is meghívhatnak és egyszerre akár 200 eszközt is megtalálhatnak a fiókjukban. Miután egy felhasználó elfogadta a SmartThings Find tagságra szóló meghívót, a fiók tulajdonosa hozzáférést adhat neki a kiválasztott eszközökhöz és azok helyzetéhez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!