Felújította a zenélő asztali lámpáját az IKEA

ikea symfonisk asztali lámpa hangszóró
Kétféle színben és ernyővel lesz elérhető az új SYMFONISK lámpa-hangszóró
Vágólapra másolva!
Csak jövőre érkezik meg Magyarországra az új SYMFONISK.
Vágólapra másolva!

Folytatja a profiljába vágónak ható otthoni okostermékek piacra dobását az IKEA, a bútorlapok aljára szerelhető vezeték nélküli töltőjét követően most bejelentette az asztali lámpát és vezeték nélküli okoshangszórót ötvöző termékének két év után teljesen újratervezett változatát.

Kétféle színben és ernyővel lesz elérhető az új SYMFONISK lámpa-hangszóró Forrás: IKEA

A SYMFONISK családba tartozó újdonság hanggal kapcsolatos részét ezúttal is a SONOS tervezte, állítólag az elődjénél minden irányból érdemben jobb hangzást biztosít, támogatja az Apple AirPlay 2 protokollt, továbbá a SONOS többhelyiséges hangrendszerébe is beszervezhető. Praktikus újítás még, hogy a szélesebb körű kompatibilitás jegyében E26 és E27 foglalatos világítótestekkel is használható.

Elődjétől eltérően a termék két részből áll, amelyeket külön tételekként forgalmaz majd az IKEA: a fekete és fehér színekben elérhetővé váló lámpatest 40 990 forintért lesz megvásárolható, míg az üveg vagy textil lámpabúra olyan 10 ezer forintba kerülnek majd. Magyarországon csak jövőre kezdődik az új lámpa-hangszóró forgalmazása, más piacokon még idén ősszel elérhetővé válik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!