Hivatalos a remasterelt GTA-trilógia

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta 3 vice city san andreas
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
A megjelenésére készülve a jövő héttől eltűnnek az eredeti verzióik a digitális boltokból.
Vágólapra másolva!

Beismerte a történetének egyik legrosszabbul őrzött titkát a Rockstar Games, leleplezte a rögtön dupla alcímet kapott Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont. A csomag a GTA 3, a GTA Vice City, továbbá a GTA San Andreas felújított változatait tartalmazza, a szűkszavú tájékoztatás szerint grafikai és játékmenetbeli újításokat kaptak a klasszikus címek, de összességében megtartják a jellegzetes kinézetüket és hangulatukat. Képernyőképek és videók nem érkeztek a remasterekből, részletekkel kapcsolatos tájékoztatást a következő hetekben nyújt majd a vállalat.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

Ezen túlmenően annyit lehet tudni a csomagról, hogy nagyon hamarosan PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, továbbá exkluzívan a Rockstar Launcheren keresztül PC platformokra válik elérhetővé, majd 2022 első felében Android és iOS rendszerekre is megjelenik. A Rockstar szerint a Grand Theft Auto 3 huszadik születésnapját kívánja ünnepelni a pakkal, az 2001. október 22-én jelent meg, de a felújított játékok tervezett megjelenési idejét nem tisztázta a vállalat.

Viszont rossz hír, hogy a játékok eredeti változatait a Rockstar már a jövő héttől fogva eltünteti majd a különféle digitális piacterekről, így aki szeretne a többé-kevésbé eredeti változataikra lecsapni, annak kevés ideje maradt megvenni azokat. Természetesen akik már beszerezték a termékek jelenlegi digitális kiadásait, azok a jövőben is tudnak majd játszani velük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!