Szenzációs fotózási újítást hoznak a Pixel 6 mobilok

Google Pixel 6 széria
Vágólapra másolva!
Emellett legalább öt éven át kapnak majd biztonsági frissítéseket.
Vágólapra másolva!

Október 19-én végre bemutatkoznak a Google saját Pixel 6 és Pixel 6 Pro okostelefonjai, bár valójában már szinte mindent tudni róluk, a megszokott szivárogtatók után most épp a brit Carphone Warehouse árulkodott róluk. A mostanra törölt, ám a Wayback Machine jóvoltából továbbra is megtekinthető (1, 2) bemutatólapjaik szerint a készülékek nagy fotózási újdonságot hoznak, szoftveres feldolgozással utólag eltávolíthatóak a nem kívánatos személyek és tárgyak a képekről.

Google Pixel 6 széria Forrás: Google

A Photoshop és a Paint Shop Pro már nagyon régóta kínálnak ilyen törlőeszközt, azonban mobilokon alapvető szolgáltatásként még nem volt jelen a funkció. A leírás szerint a retusálási lehetőség a Google Fotók alkalmazásban lesz elérhető, így van rá esély, hogy némi idő elteltével más készülékeken is megjelenhet. A témához kapcsolódva a Pixel 6 modell 50 MP-es fő kamerát és 12 MP-es ultraszéles kamerát kínál, míg a Prón ezek mellé bejön még egy 48 MP-es telefotós is.

A Google Pixel 6 készülékek további előnyének a hosszú szoftveres támogatás tűnik, a brit mobilbolt szerint az egyesült államokbeli megjelenésüket követő legalább 5 éven keresztül érkeznek majd hozzájuk biztonsági frissítések.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!