A Samsung is nagy bejelentésre készül

samsung galaxy unpacked part 2
Samsung Galaxy Unpacked Part 2
Vágólapra másolva!
Az Apple és a Google után a dél-koreai cég tart sajtóeseményt a jövő héten.
Vágólapra másolva!

Bejelentésekben gazdag jövő hét elő nézünk, hétfőn az Apple fog feltehetően új Mac számítógépeket leleplezni, kedden végre hivatalosan is bemutatkoznak a Google Pixel 6 okostelefonok, szerdára pedig a Samsung most teljesen váratlanul beidőzítette a Galaxy Unpacked Part 2 néven futó sajtótájékoztatóját.

Samsung Galaxy Unpacked Part 2 Forrás: Samsung

Egyelőre rejtély a következő Unpacked témája, a beharangozójában a Samsung arról elmélkedett, hogy az ügyfelei sokféle és sokrétű életet élnek, így az általuk használt eszközöknek jó lenne reflektálniuk az egyéniségükre. Ebből nem sok minden szűrhető le, talán valamiféle új testre szabási lehetőségeket jelenthet be a vállalat, továbbá újabb színekben teheti elérhetővé a népszerű készülékeit és kiegészítőit.

Teljesen új mobilok bejelentésére nem érdemes számítani, bár a megszokott forrásoktól annyi ellentmondásos pletyka érkezett az elmúlt hetekben, hogy lehetetlenné vált megítélni a hitelességüket. A korábbi elképzelések szerint a mostani show sztárja a Galaxy S21 FE lett volna, azonban újabb hírek szerint vagy elkaszálták a készüléket a chiphiány miatt, vagy januárban mutatkozhat be a Galaxy S22 modellek helyett.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!