Ezek a videók biztosan feldobják a hétvégét

uespiiiii.1115, TikTok, 4 millió követő, tűzijáték, GIF
Vágólapra másolva!
A TikTok szinte pillanatok vált a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalává. Elsőre senki nem igazán értette, hogy miért de aztán kiderült: a rövid videók megosztására alkalmas egészen elképesztően vicces, szórakoztató, vagy adott esetben még komoly és tanulságos tartalmak is előfordulnak. Most új rovatunk hétről-hétre önökkel együtt fedezünk fel öt videót a TikTok világából!
Vágólapra másolva!

1. Nem mindennapi ünneplés

Az "uespiiiii.1115" név alatt futó csatornán jellemzően azt láthatjuk, hogy egy ázsiai úriember válogatott marhaságokat csinál, amik jellemzően elég látványosak vagy hajmeresztőek. Itt éppen azt ünnepli meg (nem éppen konzervatív módon), hogy meglett a 4 millió feliratkozója.

@uespiiiii.1115

Thank you 4M followers! I celebrated with the plunger fireworks!#かわいい#kawaii#celebrate

♬ I Will Always Love You - Whitney Houston

2. Az idős kutya esete a merevedéssel

Amikor azt írtuk, hogy a TikTokon mindenféle furcsa tartalmakba bele lehet futni, az nem volt véletlen. A "jongraz" által vezetett csatornán például visszatérő "rovat", hogy videót készít a már viszonylag idős, 13 éves (de rendkívül aranyos) kutyájáról, hogy annak, nos... van-e reggeli merevedése. És bizonyos napokon nagy örömmel konstalálhatja a kutya, a tulajdonosa és a több millió néző is, hogy bizony van! Oké, be kell látnunk, nem a világ legizgalmasabb videója, de hát ha egyszer ilyen aranyos a kutya!

@jongraz

happy Friday everyone ✨ #pug#bones#nobones#weekend#horoscope#noodletok

♬ original sound - Jonathan

3. A megugorhatatlan akadály

De ha már kutyák, ennél egy fokkal érdekesebb és viccesebb a "tuckerbudzyn" csatornáján található videó, ahol a hölgy a saját kutyáját teszi próbára. Nevezetesen: hány emeletnyi egymásra rakott vécépapírt hajlandó átugrani az eb egy kis jutalomfalatért? Egy ideig még jól megy neki, aztán egy ponton már vagy túl lusta az ugráshoz, vagy csak túl jólnevelt ahhoz, hogy ledöntse a vécépapírból épült határkerítést.

@tuckerbudzyn

Great Wall of Butt Wipe #toiletpaperchallenge#foryoupage#foryourpage#foryou#fyp#dogsoftiktok

♬ original sound - tuckerbudzyn

4. Régi trükk

Oké, ehhez hasonló videókkal tele van a YouTube is, de sosem lehet megunni. Egy klasszikus poénról van szó: a srác lenyúlja a barátnője kocsijának kulcsait, és a távolból nyitogatja a csomagtartót, miközben szegény lány a csomagokkal próbál megküzdeni. Ha komolyak szeretnénk lenni, azt mondanánk, hogy ez nem szép dolog, de hát nem szeretnénk komolyak lenni.

@woodyandkleiny

2 Keys 1 Car... @almurph18

♬ original sound - woodyandkleiny

5. Egy kis komolyságot

Végül pedig szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy bizony a TikTokon találhatók vicces köntösbe ágyazott komolykodások is. Ezen a csatornánk például egy közepesen hihető Mr. Bean-hasonmás magyaráz el különböző matematikai példákat, nem kifejezetten hagyományos módon.

@mrbeandamatematica

##AprendaNoTikTok##matematica##diadosprofessores##viral##foryou##AgoraVoceSabe##fyp##matematik

♬ O Carpinteiro (Conto de Fadas) - nattan & Elias Monkbel