A nemrég indult rovatunkban azt vállaltuk, hogy alámerülünk a TikTok elsőre ijesztőnek tűnő, másodikra azonban rendkívül szórakoztató világába. Ezen a héten pedig nem csak vicces videókkal készültünk, hanem olyanokkal is, melyek hasznosak és tanulságosak. Ráadásul a legtöbb elkövetőnk ezúttal magyar!

Így is lehet házat díszíteni

Az Egyesült Államokban ugyebár nagy divatja van a halloweennak, ami az utóbbi években lassan már hozzánk is kezd begyűrűzni. Hivatalosan ez a mindenszentek napja előtti utolsó este, amikor mindenki ijesztő tököket farag, a gyerekek pedig beöltözve járják az utcákat, hogy csokit szerezzenek. Meg persze a házat is feldíszitik a jeles eseményre, amit lehet egészen extrém módon is csinálni, ahogy az itt látszik: 

Sütik halloweenre

De maradva ennél a témánál, ráleltünk egy bizonyos Suga Paulina nevű magyar hölgy csatornájára, aki láthatóan nagyon szereti az édességet, ugyanis látványosabbnál látványosabb sütiket készít. Itt például éppen halloweeni ihletéssel.

A futárok típusai

Egy magyar úriember, Kovács Richárd a magyar futárok különböző verzióit mutatja ebben a videóban, rendkívül találóan. Mondhatni, teljesen egyetértünk vele.

Őszi fotózás

Balla Olivér kifejezetten azzal foglalkozik a csatornáján, hogy hasznos fotós trükköket mutasson a népnek, egyszerűen, okostelefonnal. Biztos mindneki találni fog itt érdekességeket!

Van bűvészünk is

Nincs jobb dolog a világon a bűvésztrükköknél, így ha valakit hozzám hasonlóan nagyon lenyűgöznek ezek a dolgok, akkor Habók János csatornáján lehet látni belőlük bőven, például ilyeneket:

Lehet örülni a metrónak

Nos, szerintem nem láttunk még lányt, aki ennyire örül annak, hogy a Batthyány téren megérkezett a metró.

@nonivarga

Honapok utan vegre kesz ez a trend is profi operator: @zsombor_radics

♬ She's So Gone - Naomi Scott

Szerencsétlenül járt állatok

Természetesen nem lehetne teljes a hét egy kis állatos válogatás nélkül, ahol ezúttal a nyuszik, macskák, kutyák kicsit szerencsétlenül járnak, de közben legalább nagyon aranyosak. Mondjuk azért szegény kiskacsával elég kemény volt a cica.