Gyakorlatilag minden Google Pixel mobillal van valamilyen gyártási gond, a Pixel 6 széria sem lett kivétel.

A hardverminőség terén sosem járt élen a Google, ráadásul rengeteg gyári hibás modellt is dobnak piacra. Gyakorlatilag minden Pixel szériával van valami gond, és a Pixel 6 sorozat sem lett kivétel.

Az új tulajdonosok közül elég sok panaszkodik arra, hogy furcsa hibákat észlel. A bekapcsológomb lenyomása kikapcsolt kijelzőnél például a képernyő villódzását okozza.

Pixel 6 ProForrás: Mark Schramm

Van, akinél zöld elszíneződés jelenik meg a kijelzőn, ilyen probléma a Pixel 4 XL-lel és a Pixel 5a-val is volt korábban. A legkomolyabb gondot azonban a Pixel 6 Pro esetében az jelenti, hogy egy második kameralyuk is megjelenik a kijelzőn, átfedésben a rendessel. Ez állítólag gyártási hiba lehet.

A visszajelzések szerint cserélik a hibás modelleket, de elég nehéz megemészteni, hogy megint ekkora hibákkal dobott piacra egy szériát a Google, amely ezúttal az élmezőnybe szeretne betörni. Ráadásul a Pixel mobilok legtöbb gondja csak egy bizonyos idő után szokott előjönni, így rejtély, mire számíthatnak még a felhasználók a későbbiekben...