Jön az LG legújabb okostévéire a GeForce Now

lg okostévé nvidia geforce now videojáték
Napokon belül elérhető lesz a GeForce Now a 2021-es LG 4K OLED, QNED Mini LED és NanoCell okostévékén
Vágólapra másolva!
Konzol és gamer PC nélkül is lehet majd videójátékokkal szórakozni rajtuk.
Vágólapra másolva!

Partnerségre lépett az LG és az NVIDIA, a napokban közvetlenül elérhetővé válik az előbbi egyes okostévéin a GeForce Now felhős játékfuttató szolgáltatás, az LG Content Store gyári szoftverboltból lesz letölthető az appja. Elsőként nyolcvan piacon a 2021-es évjáratú 4K OLED, QNED Mini LED és NanoCell TV modellek tulajdonosai tudják majd telepíteni, remélhetően a későbbiekben régebbi modelleken is használhatóvá válik.

Napokon belül elérhető lesz a GeForce Now a 2021-es LG 4K OLED, QNED Mini LED és NanoCell okostévékén Forrás: Origo

A GeForce Now szolgáltatással a Steamhez vagy az Epic Games Store-hoz hasonló digitális játékáruházakban megvett számítógépes játékok futtathatóak, távoli gamer PC bérelhető vele havidíjért cserébe. A játékok irányítása egér és billentyűzet mellett gamepaddel is lehetséges, a támogatott címek listája itt böngészhető. A GeForce Now működéséhez legalább 15 Mbps sávszélesség, továbbá abszolút maximum 80ms késleltetés szükséges a bérelt távoli számítógép irányába.

Szerencsére a szolgáltatás megfelelő működése tesztelhető pénzköltés nélkül, az ingyenes regisztrációt követően 35 free to play játék is elérhető a GeForce Now kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!