Több érdekesség is kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4 modellekről.

Nem titok, hogy a Samsung már dolgozik a következő-generációs összehajtható mobiljain, a Galaxy Z Fold 4-en és a Galaxy Z Flip 4-en. Ezekről futott be pár érdekesség, dél-koreai forrásokon keresztül.

A jól értesültek azt állítják, hogy a Galaxy Z Fold 4-en ezúttal mindkét szelfikamera képernyő alá lesz építve, és jobb minőséget garantál majd. Ezen felül a hátlapi kamerák is fejlődnek, bár erről sincsenek még konkrétumok. Megújul továbbá a készülék zsanérja, ennek köszönhetően pedig könnyebbé válik a készülék, miközben jobban ellenáll majd a pornak és a víznek. Az akkumulátor kapacitása állítólag nem igazán változik, és a megjelenés is 1 évvel követi majd az elődöt.

Samsung Galaxy Z Flip 3Forrás: expert reviews

A Galaxy Z Flip 4-ből állítólag több prototípus is készült, van, amelyikben képernyő alatti szelfikamera van, a másikban nincs. A rejtett szelfikamerát és a felújított zsanért itt még csak fontolgatják, de a víz- és porállóság itt is javul majd. A külső kijelző mérete és az akku kapacitása állítólag nem változik. Ez a modell a Galaxy Z Fold 4-gyel egyszerre jelenik majd meg, 2022 második felében. Addig persze gyakorlatilag bármi változhat.