Mégsem kap periszkópkamerát a OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro
Vágólapra másolva!
Odébb van még a bemutató, de a OnePlus 10 Próról mostanra szinte minden részlet kiderült.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi években sok változás történt a OnePlusnál: távozott a cég egyik társalapítója, majd megszűntek a T szériás, frissített modellek. Ezzel egyszerre rengeteg olcsóbb készüléket dobott piacra a márka, miközben a csúcskészülékeinek az árai tovább emelkedtek. Időközben az Oppo teljesen be is olvasztotta a márkát, így az bár önálló marad, az erőforrások az Oppo alá tartoznak, és már a rendszerek alapja is közös.

OnePlus 10 Pro Forrás: OnLeaks

A OnePlus 10 Pro mindezek ellenére sokban hasonlít majd az elődjeire. Mostanra szinte minden kiszivárgott a következő prémium ajánlatról: 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, QHD+ felbontású AMOLED-kijelzője lesz, ami alá Snapdragon 8 Gen 1 chipet, 8/12 GB RAM-ot és 128/256 GB UFS 3.1-es tárhelyet építenek majd.

A 48 megapixeles főkamerához 50 megapixeles ultraszéles, továbbá 8 megapixeles, 3,3x-os zoomkamera társul majd. Vagyis gyakorlatilag a OnePlus 9 Pro kamerarendszerét hasznosítják újra, és periszkópkamerát továbbra sem kínál a márka (állítólag az Oppo sem hozza azt vissza a Find X szériába).

A szelfikamera 32 megapixeles lesz, az akku pedig 5000 mAh-s. A OnePlus 10 széria Kínában január végén debütálhat, a globális modell pedig áprilisban érkezhet.