Kiderült, hogy milyen táblagépekkel és okosórákkal készül 2022-re a Samsung

A Samsung legutóbbi újdonságai
Vágólapra másolva!
A jövő évre is sok termékkel készül a Samsung: kiszivárgott, hogy milyen tabletekkel és okosórákkal rukkolnak majd elő.
Vágólapra másolva!

Nem túl nagy meglepetésre, de a Samsung 2022-re is sok újdonsággal készül a Galaxy S22 szérián felül. A legutóbbi szivárgások konkrét ütemterveket is tartalmaznak, továbbá több termék létezését is megerősítik. A The Elec szerint a Samsung egyik divíziója 30 partnerrel osztotta meg a jövő évi terveit, végül azonban minden kiszivárgott.

A Samsung legutóbbi újdonságai Forrás: tom's guide

A dokumentumok alapján jön majd a Galaxy Tab S8 táblagép, ennek Lite és pluszos, továbbá Ultra verziója is készül. A prémium modellek gyártása az első és második negyedévben indulhat, a többi változaté később. A legnagyobb mennyiségben az alapmodellt és a Lite verziót gyártják majd.

A belépőkategóriába érkező Galaxy Tab A8 és Tab A7 Lite gyártása az első és a negyedik negyedévben indulhat, nagyságrendekkel több készül azonban ezekből, mint a prémium modellekből.

A viselhető eszközök piacára a harmadik vagy negyedik negyedévben fut majd be a Galaxy Watch 5 széria, míg a második vagy harmadik negyedévben a Galaxy Buds Pro 2 és a Galaxy Buds Live 2 vezeték nélküli fülhallgatók is érkeznek.