Jön Európába az extra prémium GeForce Now

nvidia geforce now játékstreamelő
Elindult a GeForce Now játékstreamelő
Vágólapra másolva!
Momentán jóval olcsóbb bérelni, mint megvásárolni a GeForce RTX 3080-at.
Vágólapra másolva!

Az egyesült államokbeli debütálását követően az NVIDIA az európai ügyfelek számára is előrendelhetővé tette a GeForce Now felhős játékstreamelő legdrágább előfizetését. A Steamhez hasonló digitális boltokban már megvásárolt játékok távoli számítógépen való futtatására használható szolgáltatás eddig kétféle módon volt elérhető, a ténylegesen csak demó módnak titulálható ingyenes verzióját keveslők a havi 10 euróba vagy fél évre 50 euróba kerülő Priority csomagját kérhették.

GeForce Now Forrás: NVIDIA

A Priority csomag előnyei, hogy sokkal kevesebbet kell várni a játékok elindításakor a bérelt számítógép bekapcsolódására, egy helyett hat órányi összefüggő játékidő áll rendelkezésre, a megfelelő címekben elérhetőek a valós idejű sugárkövetéses effektek, továbbá akár Full HD felbontásban és 60 FPS sebességgel is futtathatóak a játékok.

A most Európában is előjegyezhetővé vált „RTX 3080" csomag csak hat hónapot előre kifizetve érhető el 100 euróért, egyelőre erős véges számú jegy váltható rá. Nevéből sejthetően az ügyfelek gyakorlatilag GeForce RTX 3080 videókártyás számítógépet kapnak, 8 óra egybefüggő maximum játékidővel, továbbá akár 1440p felbontással és 120 FPS tempóval. Shield TV hardver használata esetén 4K HDR megjelenítés is elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!