Bemutatkozott végre az Alan Wake 2

remedy alan wake 2 videojáték
Alan Wake 2
Vágólapra másolva!
Ez lesz a Remedy első kimondottan túlélőhorror játéka.
Vágólapra másolva!

Bő egy évtizednyi várakozásnak véget vetve a finn Remedy Entertainment végre bejelentette Alan Wake, a Bright Falls kisvárosában természetfeletti események középpontjába került bestseller-író kalandjainak folytatását. Sam Lake kreatív igazgató szerint a szimplán Alan Wake 2 névre keresztelt második felvonás jelentősen eltér majd a kultklasszikus első résztől, ez lesz stúdió első túlélőhorrorja.

Az első rész befejezését figyelembe véve érthető a műfajválasztás, hiszen Alan Wake óriási árat fizetett a céljának eléréséért, azonban nem adta fel a reményt a menekülésre. A második rész feltehetően erről szól majd, a játék Epic Games Store-ban lévő leírása alapján egy súlyos atmoszférájú, csavart, összetett pszichológiai történetet mesél el a játékosoknak.

Ennél többet egyelőre nem lehet tudni a 2023-ban megjelenő, számítógépek mellett PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra is megjelenő címről. Képernyőképekkel és játékmenetes videókkal egyelőre nem szolgált a Remedy, csak a fenti bejelentő videóval örvendeztette meg a rajongókat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!